Lirik Bos Mebel – Siti Sugiarti

Seklebat katon ning mata
Kekasih sing kula cinta
Bos mebel wonge bagus ning rupa
Akeh wadon pada kegoda

Pantes pisan dadi rebutan
Wonge ganteng eman lan sopan
Bos mebel kula rasa kedanan
Bli sabar pengen gage kawinan

Bos mebel sing jatimulya
Kula demen kulane cinta

Lamon bos mebel demen
Tulung gage lamaren
Ngomonga ning wong tua
Pasti bakal ketrima

Bli sabar pengen bareng segenah

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment