Muga bisa kelakon ning sejen lakon
Ning endi wong loro lair sebagai takdir
Najan bli ndueni semesta wis nyakseni
Yen sepasang insan pernah saling sayang

Nrima ning takdire kula dudu jodone
Mung bisa dedonga sampean bahagia
Tek kuataken senajan njrenjem
Rela nglepasaken wong sing kula demen

Kanggo wong sing tek demen
Nanging angel di gegem
Muga bisa ketemu
Ning sejen waktu

Muga bisa kelakon
Ning sejen lakon
Ning endi wong loro lair
Sebagai takdir

Sun percaya langit nyimpen rahasia
Yen bli seurip asal bisa sesurga

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment