Lirik Yadi Mahesa – Tek Rawati

Tek rawati rasa kien
Tak buka yen lagi kangen
Najan ora pernah kepandeng
Tapi awete kakang sing demen

Cinta lir sifat kayu jati
Bagus teguh tak goleti
Tekang tua tetep ning ati
Iklas sayang tek rawati

Iklas sayang tak rawati

Dudu kula ngemis cinta
Sing laka ning sira
Tapi cinta tetepe maksa
Sun pasrah karo kang kuasa

Lamon ora tekang laksana
Bli kelakon ning dunya
Kakang nyuwun mengko ning surga
Widadari sing pada kaya sira

Salah siji widadarine kita

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment