Hujan gé aya raatna
Panas gé aya iuhna
Reup peuting bray beurang
Titis tulis geus suratan

Diri lain lir bonéka
Dikeukeuweuk sakarepna
Boga rasa harga diri
Sabar gé aya batesna

Lamun enya geus teu cinta
Ulah aya tanda tanya

Kamana cintana kamana asihna
Kamana dimana kamananya pindahna
Kamana duh cintana

Kamana deudeuhna kamana hémanna
Kamana dimana kamananya nyampaina
Kamana duh deudeuhna

Lamun enya geus teu aya cinta
Ulah aya rasa dipaksa
Lamun enya geus teu aya cinta
Hate leutik saksina

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment