Pirangane ati yo wis sun takoni
Apuwo kabeh sing ono hang ngerti
Wis akeh panggonan hang sun jujugi
Tetep bain tetep bain sun sing nemoni

Mung roso bingung hang ono noring ati
Iluh temetes deres angger sun engeti
Angin silireno mendung peteng gancang ilango
Udan kangen ati nisun tambanono

Sampek atin riko
Sing gelem nemoni nong ngendi sangkane riko saiki
Kadung magih welas
Tolong adohno udan kangen
Mung riko hang biso nambani

Kari mentolo kariyo nyikso
Riko sing ono
Sing ono teko

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment