Lirik Candu – Catur Arum

Koyo nyandu rasane awak isun nyang riko
Sing keneng maning kadung isun di adohno
Koyo nyandu rasane jangget pengiling iki
Kepingine kumpul bareng riko yoro selawase
Yoro selawase

Sing ono bengi tanpo riko
Sing ono raino tanpo riko
Angger ndengus ambegan iki
Nono maning mung aran riko

Koyo kopi sing nemu gulo
Roso pahit mesti anane
Sing kebayang kelendi rasane
Nglakoni urip tanpo riko

Koyo nyandu rasane awak isun nyang riko
Sing keneng maning kadung isun di adohno
Koyo nyandu rasane jangget pengiling iki
Kepingine kumpul bareng riko yoro selawase
Yoro selawase

Koyo kopi sing nemu gulo
Roso pahit mesti anane
Sing kebayang kelendi rasane
Nglakoni urip tanpo riko

Koyo nyandu rasane awak isun nyang riko
Sing keneng maning kadung isun di adohno
Koyo nyandu rasane jangget pengiling iki
Kepingine kumpul bareng riko yoro selawase
Yoro selawase selawase

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment