Lirik Warang – Dini Kurnia

Kari gedigi
Lakone urip iki
Maju salah mundur salah
Arep mbiluk soyo susah

Isun sing ngerti
Kudu kelendi maning
Tibo tangi sun bertahan
Sampek sun kegowo warang

Iki kabeh mung mergo
Egoise sun lan riko
Masalah sepele dadi perkoro gede

Ngomong welas ngomong sayang
Mung dadi kembange lambe
Pungkasane bedo ambi nyatane

Sedino dino tukaran
Sing ono putus putuse
Njaluk pegat ngajak pisah endinge

Wes podo gedene podo dewasane
Ayo di toto maning kelendi apike

Isun sing ngerti
Kudu kelendi maning
Tibo tangi sun bertahan
Sampek sun kegowo warang

Iki kabeh mung mergo
Egoise sun lan riko
Masalah sepele dadi perkoro gede

Ngomong welas ngomong sayang
Mung dadi kembange lambe
Pungkasane bedo ambi nyatane

Sedino dino tukaran
Sing ono putus putuse
Njaluk pegat ngajak pisah endinge

Ngomong welas ngomong sayang
Mung dadi kembange lambe
Pungkasane bedo ambi nyatane

Sedino dino tukaran
Sing ono putus putuse
Njaluk pegat ngajak pisah endinge

Wes podo gedene podo dewasane
Ayo di toto maning kelendi apike
Wes podo gedene podo dewasane
Ayo di toto maning kelendi apike

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment