Isun wes kelangan kembang
Hang nong genggeman tangan
Arum endah disawang
Tapi duwene wong liyan

Kepengen tetep sun genggem
Tapi mageh landep gagange
Mili getih hang dredesan
Kabeh mung kari pungkasan

Mili mili
Sun tahan tahan
Loro loro
Mageh sun roso

Bangur sun buang
Kadung akhire mung gawe wirang
Bangur sun culno
Dung akhire mung gawe loro

Isun wes berjuang sepirang pirang
Mageh baen isun hang kelangan

Kepengen tetep sun genggem
Tapi mageh landep gagange
Mili getih hang dredesan
Kabeh mung kari pungkasan

Mili mili
Sun tahan tahan
Loro loro
Mageh sun roso

Bangur sun buang
Kadung akhire mung gawe wirang
Bangur sun culno
Dung akhire mung gawe loro

Isun wes berjuang sepirang pirang
Mageh baen isun hang kelangan

Bangur sun buang
Kadung akhire mung gawe wirang
Bangur sun culno
Dung akhire mung gawe loro

Isun wes berjuang sepirang pirang
Mageh baen isun hang kelangan
Mageh baen isun hang kelangan

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment