Lirik Lagu Suliyana – Eman Eman

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Mulo wes kasep dung digetuni..
Ditangisi yo sing bakal mari..
Sing biso balen.. yo wes dadi paten..
Mung welas isun hang mageh kelalen..

Nerimo riko ninggalno isun..
Anggepen baen isun sing getun..
Wes melakuo.. ojo di pikirno..
Sun sing kelaran isun sing paran-paran..

Kari eman-eman pedot nong tengah dalan..
Angenan lan karep dadi selengkrahan..
Mulo apuwo sing diterusaken baen..
Tapi repot wong sing gelem ojo dipaksa..

Nerimo riko ninggalno isun..
Anggepen baen isun sing getun..
Wes melakuo.. ojo di pikirno..
Sun sing kelaran isun sing paran-paran..

Kari eman-eman pedot nong tengah dalan..
Angenan lan karep dadi selengkrahan..
Mulo apuwo sing diterusaken baen..
Tapi repot wong sing gelem ojo dipaksa..

Kari eman-eman pedot nong tengah dalan..
Angenan lan karep dadi selengkrahan..
Mulo apuwo sing diterusaken baen..
Tapi repot wong sing gelem ojo dipaksa

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment